Millor posar una taula de billar convertible Barcino que serveixi per a les dues coses.

Instal•lar un billar a casa, si no es té molt espai, pot ser un problema perquè la taula de billar americà és gran i la zona queda monopolitzada per al joc.
Hi ha taules de billar que se’ls pot posar una tapa, això és una solució però no és la ideal ja que no és còmode com a taula de menjador.

Taula de billar convertible a taula de menjador

La taula de billar convertible Barcino, té molt espai sota la zona de joc, les cames no tindran obstacles. Aquest era un inconvenient en les taules de billar amb retorn de boles  que posen una fusta a sobre.
La taula de billar convertible Barcino amb el seu disseny bonic i a la vegada pràctic dóna solució per als dos objectius,  ofereix un billar divertit i una taula útil.
Les potes de la taula de billar convertible són graduables, d’una altura de 81,5-86,5 cm. D’aquesta manera poden seure bé en una cadira i poden posar les cames a sota i poder fer servir la taula per estudiar, menjar o jugar a billar. El disseny i els colors de la taula de billar són d’una taula d’estudi o de menjador pel que s’integrarà més fàcilment a la decoració de casa.  La taula de billar convertible està fabricada en fusta MDF de color faig i la taula és de color blau.

Taula de billar convertible en taula de menjadorLa taula té unes mides que no són les d’un billar professional però són més adaptables per una casa.

Mides exteriors de la taula de billar convertible: 213,4 x 111,8 x 81,5-86,5 cm

Les mides de l’àrea de joc: 184,8 x 83,2 cm

Mides de la tapa de la taula: 213,4 x 111,8 cm

Pes net de la taula de billar convertible 113 kg

Mides de la caixa del billar convertible: 220 x 123,5 x 23,5 cm

Pes brut del billar: 121 kg

La taula de billar convertible Barcino de la marca MASGAMES, està disponible per primera vegada per a la campanya de Nadal del 2014 de manera que és una bona oportunitat per fer un regal que sigui divertit, pràctic i que pugui jugar tota la família.

El billar americà convertible a taula de menjador Barcino té molt bona relació qualitat preu i s’envia a casa (Península i Balears). Feu la comanda a través del nostre web i rebrà el billar en 3-4 dies laborables.

Si té dubtes de quin espai necessita per posar una taula de billar a casa, visiti l’article que vam escriure al blog.

Recordi que el billar ve semi muntat i que simplement s’han de posar les potes. Li enviem el billar convertible a taula de menjador a casa seva. És fàcil i ràpid fer la compra del billar a través de la nostra web.